Straight from home kitchen

Tuesday, April 9, 2019

Avial / Aviyal recipe in Tamil/ Kerala aviyal recipe in Tamil/ அவியல் செய்வது எப்படி


Ingredients: குடை மிளகாய் / Capsicum-1 சேப்பங்கிழங்கு / colocasia- 5 முருங்கைக்காய்/ Drumstick-2 மொச்சைப்பருப்பு / soft butter beans- 100 gms ( we can use peas also instead of mochai paruppu) பரங்கிக்காய் / Yellow Pumpkin- 100 gms பூசணிக்காய் / White Pumpkin- 200 gms அவரைக்காய் / flat beans- 100 gms ( instead of flat beans we can use french beans also) உருளைக்கிழங்கு / Potato- 2 காரட் / Carrot - 100 gms வாழைக்காய் / Raw banana- துருவிய தேங்காய் / Grated coconut- 1 ( full coconut) அரிசி / Rice- 1/2 tsp ( soaked in water) பச்சை மிளகாய் / Green chilli- 6 சீரகம் / Cumin/ Jeera- 1 tsp தயிர் / Curd - 1/2 cup ( thick) தேங்காய் எண்ணை/ Coconut oil- 3 tsp கருவேப்பிலை / Curry leaves- little உப்பு / Salt- to taste Method: Wash & cut all vegetables. Cook all veggies in a pan after adding water. Close with lid and cook. Vegetables should not be over cooked. Make a paste with coconut, green chili, jeera & soaked rice in a blender. Mix with curd nicely. After cooking all the vegetables add the coconut paste to that and mix nicely. Add 3 tsp of coconut oil on top and mix. After adding coconut paste it should be boiled only for 2 minutes. Add curry leaves on top and serve hot with rice or Adai. Enjoy Ranjis flavours! “Connect with me” Leave a comment on this video and will get response OR you can connect with me on different social platforms too. Twitter: https://twitter.com/chandra_ranjani Facebook: https://www.facebook.com/ranjani.chan... Blogger: http://ranjisflavours.blogspot.com/ Click link for Ranjis flavours in https://m.youtube.com/channel/UCqwkk_... Thank u for watching!
Share:

0 comments:

Post a Comment

Custom Search

Blog Archive

Comment

Contact us

Name

Email *

Message *

Blog Archive

Followers