Straight from home kitchen

Wednesday, May 17, 2023

முருங்கைக்காய் இருந்தா இப்படி பச்சடி செய்யுங்க/How to make Drumstick Raita/Moringa with curd/Raita


 #முருங்கைபச்சடி#DrumstickRaita#Moringa#Moringaincurd

Ingredients: முருங்கைக்காய் / Drumsticks- 1/2 kg உப்பு / Salt - to taste வெங்காயம் / Onion- 1 ( finely chopped) தக்காளி / Tomato -1 ( finely chopped) பச்சை மிளகாய் / Green chili- 1 சிகப்பு மிளகாய் / Red chili-1 எண்ணை / oil - 1 tsp கடுகு / Mustard- 1/2 tsp சீரகம் / Cumin- 1/2 tsp பெருங்காயம் / Asafetida- 1 pinch கொத்தமல்லி / Coriander leaves- little மெல்லிய சேவ் / Thin sev- little தயிர் / Curd - 1 cup Method: Wash & cut Moringa & cook for 1 whistle in cooker after adding salt. Cool the same & take out the pulp with a knife. Heat oil & add mustard, Jeera , green chili, red chili salt & asafetida. Add onion & tomato to that & fry . ( need not be fried fully) Cool the same & mix with drumstick pulp . Add curd & mix well. Add coriander & sev on top. Yummy drumstick Raita is ready. Enjoy Ranjis flavours! "Connect with me" Leave a comment on this video and will get response OR you connect with me on different social platforms too. Twitter: https://twitter.com/chandra_ranjani Facebook: www.facebook.com/ranjisflavours Blogger http://ranjisflavours.blogspot.com/ Music: Leh Musician: ASHUTOSH Site: https://ashutoshmusic.fanlink.to/leh
Share:

0 comments:

Post a Comment

Custom Search

Blog Archive

Comment

Contact us

Name

Email *

Message *

Blog Archive

Followers