Straight from home kitchen

Friday, February 7, 2020

Orange peel sweet Pachadi/ ஆரஞ்சுத்தோல் இனிப்பு பச்சடி/Orange peel sweet raita




#OrangePeelSweetPachadi#ஆரஞ்சுத்தோல்தித்திப்புபச்சடி#RanjisFlavours Ingredients: 2 ஆரஞ்சு பழத்தோல் / 2 Orange peel புளி/ tamarind- small Gooseberry size soaked in water கடுகு/ mustard- 1/2 tsp உளுத்தம்பருப்பு / Ulad dal- 1/2 tsp பச்சை & சிகப்பு மிளகாய் / green & red chilli- 2:2 each மஞ்சள் பொடி/ turmeric powder- 1/2 tsp சிகப்பு மிளகாய் பொடி/ red chilli powder- 1/2 tsp(optional) வெல்லம் / jaggery- 2 small pieces( can add more as per taste) உப்பு/ salt- as per taste கருவேப்பிலை/ curry leaves- little எண்ணை/ oil- 2 to 3 tsp பெருங்காயம்/ asafoetida- small pieces வெந்தய்பொடி/ Methi powder- 1/2 tsp Method: Cut the orange peel into small Pieces. Soaked tamarind in water and take out a thick syrup. Heat oil in a Kadhai. Add mustard, ulad dal, green chilli, red chili, Methi powder, asafoetida, curry leaves & orange peels. Sauté in low flame and then add 1/2 cup of water and cook the same. After 10 minutes when it is cooked add the tamarind water and boil for 5 min. Add salt . When it becomes thick add jaggery to that . Then sweet Pachadi out of orange peel is ready to serve with rice, Paratha, Roti & Puri. Enjoy Ranjis flavours! “Connect with me” Leave a comment on this video and will get response OR you connect with me on different social platforms too. Twitter: https://twitter.com/chandra_ranjani Facebook: https://www.facebook.com/ranjani.chan... Blogger: http://ranjisflavours.blogspot.com/ Thank u for watching!
Share:

0 comments:

Post a Comment

Custom Search

Blog Archive

Comment

Contact us

Name

Email *

Message *

Blog Archive

Followers